Openingstijden

Voortaan kunt u op vrijdag en zaterdag van 7.30-17.30 uur terecht bij de Leeuw. Overige dagen op afspraak!

Nieuwe website online

De nieuwe website van de Leeuw Lienden is in augustus online gegaan. Wij zijn benieuwd naar uw reactie!

Over ons

Loonbedrijf en Containerverhuur de Leeuw is in 2005 begonnen met haar werkzaamheden in de agrarische sector. Deze mogelijkheid ontstond door overname van activiteiten van een collega loonwerker. De werkzaamheden bestonden destijds vooral uit het oogsten van voedergewassen zoals gras en mais.
Wij hebben ons machinepark de laatste jaren meer en meer aangepast op de wensen van de klant. Continue wordt de dienstverlening afgestemd op de behoeften van onze klanten, door naar hen te luisteren en de contacten op een zo persoonlijke wijze te onderhouden. Het machinepark is fors uitgebreid, zo beschikken we grondverzetwerkzaamheden over een minikraan, shovel en gronddumper.
Inmiddels verhuurt De Leeuw Lienden ook containers voor het af voeren van afval. De containers worden verhuurt aan zowel bedrijven als particulieren. Sinds januari 2010 leveren wij ook vele soorten zand, grind, split, tuingrond en diverse bestratingsmaterialen aan bedrijven en particulieren. De Leeuw kan de materialen bezorgen, maar het is ook mogelijk om af te halen bij ons opslagterrein.